over mij

Ik houd van de rode draad in het verhaal en in werkzaamheden. Waarom doen we wat we doen? Past dit bij onze belofte én bij de wensen en behoeften van de doelgroep? Zo ja, dan is de sky the limit. Ik denk graag creatief en zoek naar mogelijkheden om op een verrassende manier impact te maken.

Het leukste van mijn opleiding Vrijetijdsmanagement aan de BUAS (Breda University of Applied Sciences, voorheen NHTV) vond ik dan ook de uitdaging om creatief te denken. Een saaie presentatie was niet gewoon een presentatie, maar werd een beleving. Een instelling die ik in mijn verdere carrière meermaals toegepast heb.

Ik ben 12 jaar als coördinator en adviseur marketing & communicatie werkzaam geweest in de cultuursector, waaronder bij poppodia, pop- en theaterfestivals, bibliotheek en centrum voor de kunsten. In deze periode heb ik me ontwikkeld tot een creatieve, allround marketeer, met kennis van zowel off- als online marketing.

Ik zoek mogelijkheden in onmogelijkheden, om zo een verschil te kunnen maken. Maar ondanks dat dromen zonder beperkingen heerlijk is, houden mijn Zeeuwse roots mij nuchter en realistisch, zodat het beoogde succes ook echt behaald kan worden.

Download mijn cv (pdf), of bekijk mijn werkervaring op LinkedIn

Arjette van Gorsel marketing strategie communicatie

ik ben werkzaam (geweest) voor:

Arjette van Gorsel

Marketing, strategie, concept & innovatie

Freelance ZZP Interim • Project

contactgegevens
over

KVK: 78522277
BTW-id: NL003343852B43

Privacyverklaring • Algemene voorwaarden