interim marketing & communicatie

Als allround marketeer ondersteun ik graag jouw marketing & communicatie team of project, als tijdelijke vervanging of voor extra kracht. 

Met meer dan 10 jaar ervaring als coördinator marketing & communicatie ben ik thuis in alle facetten van het vak. Ik ben bekend met het ontwikkelen en uitzetten van strategieën en campagnes, on- en offline communicatie, social media, beheer van website, aansturen van derde partijen enzovoorts. 

Ik heb kennis van diverse cms en ticketing systemen, Adobe programma’s (o.a. Illustrator, Photoshop en InDesign), social media advertising, Google Analytics en Adwords. Ik maak mij nieuwe programma’s of werkwijzen snel eigen en kan daarmee makkelijk en snel van start. 

Met mij haal je een daadkrachtige, zelfstandige en creatieve marketeer in huis, die altijd voor het beste resultaat gaat. 

neem direct contact op

Laten we onder het genot van een (digitale) koffie de mogelijkheden voor tijdelijke inzet bespreken!

extra kracht

Valt het bijhouden van social media steeds van je bordje? Of kom je maar niet toe aan het op papier zetten van een handleiding, het schrijven van een artikel voor je website of heb je behoefte aan een duidelijke communicatieplanning waar je vervolgens zelf weer mee verder kunt? Ook met kleine, kortlopende werkzaamheden kan ik jou helpen! 

Benieuwd waar je mij allemaal voor in kunt zetten? Aarzel niet en neem contact op! 

wat ik voor jou kan betekenen:

Arjette van Gorsel

Marketing, strategie, concept & innovatie

Freelance ZZP Interim • Project

contactgegevens
over

KVK: 78522277
BTW-id: NL003343852B43

Privacyverklaring • Algemene voorwaarden