interim marketing & communicatie

Als allround marketeer ondersteun ik graag jouw marketing & communicatie afdeling of project, als tijdelijke vervanging of voor extra kracht. 

Met meer dan 10 jaar ervaring als coördinator marketing & communicatie ben ik thuis in alle facetten van het vak. Zowel on- als offline media zijn mij zeer bekend, evenals online advertising en SEO. Ik heb ervaring met projectmanagement en kan daarmee ook projectmatig ingezet worden. 

Ik heb kennis van diverse cms en ticketing systemen, Adobe programma’s (o.a. Illustrator, Photoshop en InDesign), social media en advertising, Google Analytics en Adwords. Ik maak mij nieuwe programma’s of werkwijzen snel eigen en kan daarmee makkelijk en snel van start. 

Met mij haal je een daadkrachtige, zelfstandige en creatieve marketeer in huis, die altijd voor het beste resultaat gaat. 

neem direct contact op

Laten we onder het genot van een (digitale) koffie de mogelijkheden voor tijdelijke inzet bespreken!

Arjette van Gorsel

Marketing, strategie, concept & innovatie

Freelance ZZP Interim • Project

contactgegevens
over

KVK: 78522277
BTW-id: NL003343852B43

Privacyverklaring • Algemene voorwaarden