freelance dtp & content creatie

Beeld zegt meer dan woorden. Een goede visuele vertaling van je verhaal zorgt voor meer herkenbaarheid en impact. Zowel online als offline!

Als freelance DTP-er en content creator help ik je bij het vertellen van je verhaal via visuele middelen. Denk bijvoorbeeld aan een flyer, poster, roll-up banner of hekwerkbanner. Maar ook digitaal is visuele communicatie van belang. Ik maak social media posts, templates of verzorg advertentiebannering.  Dit doe ik op basis van de bestaande huisstijl of aangeleverde referentiematerialen. Heb je de juiste teksten nog niet gevonden? Ik denk graag mee in copywriting!

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in content creatie voor websites, nieuwsbrieven, social media, promotiematerialen etc. 

mijn vaardigheden

Adobe InDesign 80%
Adobe Illustrator 90%
Adobe Photoshop 75%

neem direct contact op

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van freelance dtp en content creatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

portfolio

Social content creatie:

Op basis van bestaande huisstijl

Visuele communicatie:

Ontwerp, op basis van bestaande huisstijl

Overig:

Eigen ontwerp, handlettering

Arjette van Gorsel

Marketing, strategie, concept & innovatie

Freelance ZZP Interim • Project

contactgegevens
over