concept & innovatie

Hoe vaak kijk jij met een frisse, open blik naar jouw onderneming? Passen de producten en diensten die je aanbiedt nog bij de doelgroep die je wilt bereiken? Misschien kun je met en paar kleine aanpassingen wel een compleet nieuwe doelgroep aanspreken! Of geef je onderneming een boost met een creatief concept of campagne.

Vooral in onzekere tijden is het van belang op te vallen en in te spelen op (nieuwe) kansen. Dat doe je door middel van creatieve concepten en innovatieve ontwikkelingen. Kijk eens buiten de grenzen die je voor je onderneming bepaald hebt! Er valt nog zoveel te ontdekken. 

neem direct contact op

Ik denk graag met je mee in de perfecte aanpak! Neem vrijblijvend contact op voor een (digitaal) sparringsmomentje. 

Quote-williamplomer

creatieve concepten

De huidige tijd waar iedereen overladen wordt met informatie vraagt om creativiteit. Je product of dienst op een opvallende manier presenteren kan het verschil maken. Denk daarbij breder dan bijvoorbeeld het inzetten van advertenties op social media. Juist door verschillende kanalen in te zetten kan een boodschap krachtiger overgebracht worden. 

Zorg daarbij niet alleen voor een blijvende indruk van je product of dienst, maar breng gelijk je onderneming of merk onder de aandacht. Ga voor een campagne met impact, die jouw doelgroep nieuwsgierig maakt naar meer. Ik kijk graag naar het vertalen van het verhaal van jouw onderneming in een campagne of concept, zonder de doelstellingen uit het oog te verliezen. Breng je uitingen naar een hoger level!

relevant door innovatie

Blijf relevant door in te zetten op innovatie. Het is verstandig om eens in de zoveel tijd je hele onderneming door te lichten. Klopt je verhaal nog met wat je uitstraalt? Passen je producten en diensten nog bij de wensen en behoeften van je doelgroep? Zijn er ontwikkelingen in de wereld waar je op in kunt spelen? Door op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen, maar ook je interne processen, kun je snel inspringen op veranderingen. Vooral de huidige ontwikkelingen vragen van ondernemers veel flexibiliteit. 

Weet elk moment waar je kansen liggen door in te zetten op innovatie. Ik laat je kansen zien en werk de mogelijke innovatie uit in een praktisch plan zodat je hier gelijk mee aan de slag kunt. 

Quote-jamienotter

Ga voor succes

Weet je zeker dat je producten en diensten aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw ideale klant? Voorkom dat veelbelovende projecten niet aanslaan of ideeën blijven hangen in het ontwikkelproces. Begrijp wat écht belangrijk is voor jouw doelgroep en ga voor succes! Met een online brainstorm van 1,5 – 2 uur brengen we jouw ideale klant in kaart. Na afloop van de sessie ontvang je een uitwerking jouw klantprofiel, waar je zelf verder mee aan de slag kunt. Daarnaast zorgt deze sessie voor een hoop nieuwe energie en inspiratie!

Deze online brainstorm sessie kost slechts € 199,- (excl. BTW)
(incl. voorbereiding en uitwerking)

Meer informatie over het belang van waarde voor je doelgroep vind je hier.

Arjette van Gorsel

Marketing, strategie, concept & innovatie

Freelance ZZP Interim • Project

contactgegevens
over

KVK: 78522277
BTW-id: NL003343852B43

Privacyverklaring • Algemene voorwaarden